6 Inspirerande Fönsterbrädor Idéer För Ditt Hem

Alla byggnader och bostäder måste ha ett grundelement i form av ett fönster. Förutom att det är en plats där ljus och luft kommer in, tjänar fönstret också till att ge estetik i ett hem. Därför är alla delar av fönstret lika viktiga, inklusive fönsterbrädorna. Själva ramen varierar beroende på rummet.

Till exempel rumsfönsterbrädor. Om du letar efter fönsterbrädor för inspiration för ett enkelt hem har Kania lite inspiration åt dig!

  1. Rumfönster Med Träramar

Uttråkad med monotona fönsterbrädsmodeller? Du kan prova en av de kreativa inspirationerna från träfönsterbrädor.

Genom att använda dessa modeller kommer det rustika intrycket att kännas i rummet. Denna fönsterbrädsmodell är mycket lämplig för enkla hus där det rustika temat är huvudelementet, särskilt i kombination med trä- och naturstengolvmaterial.

  1. Rumsfönster Med Triangulära Fönsterbrädor

Som en del av hemmafönstermodellen förtjänar valet av rammodeller också uppmärksamhet. Ett sätt är att använda en triangulär ram i fönstret i rummet. Generellt sett är fönsterbrädorna bara kvadratiska och ser vanliga ut. Kombinationen av fönsterbrädorna i rummet med huset som mestadels formas som en pyramid kommer att vara en unik accent som gör huset enkelt så extraordinärt.

  1. Fönsterrum Med Fönsterramar

Fönsterrumsfönster för kabinett är en av de rummfönstermodeller som måste inkluderas i ditt rums inspirerande fönsterlista. Det här moderna rumsfönstret eller vanligtvis kallat ett gungfönster är en av de vanligaste typerna av rumsfönster.

Inte annorlunda från andra rumsfönsterbrädor modeller, detta rumsfönsterbrädor kan tippas framåt. Formen är i allmänhet vertikal och praktisk användning med endast skjutit utåt eller i sidled.

Denna fönsterbrädan i modellen är mycket lämplig att placeras i olika delar av huset, inklusive för höga platser med lägre badrumsmodeller.

  1. Klassisk stilram

Vill du ge intrycket av en klassisk vintage-design hemma? Rumfönster med ramar i klassisk stil har vanligtvis en metallram. Fönsterbräden görs så att den kan kondition för att sticka ut och kommer att ge mer utrymme kvar i huset. När det gäller utseende är fönsterbrädorna i detta rum effektiva för att få huset att se vackrare och vackrare, särskilt om det är utrustat med rätt fönsterrutemodeller.

  1. Rumsfönster Med UPVC-Glidande Ramformad

Modelfönster för enkla hus på denna är fortfarande ganska sällsynt. Faktum är att de flesta enkla hus använder fönsterbrädor med trä som huvudingrediens.

Emellertid har designen av moderna hem nu börjat övergå till användningen av UPVC-täckmaterial eftersom materialet är mer hållbart och starkare. Genom att använda UPVC som en tröskelram på ett sovrumsfönster kommer det dessutom att ge ett mer modernt intryck även om det appliceras på ett relativt blygsamt hus.

Rumfönster med fönsterbrädor tillverkade av UPVC används ofta som fönsterrum i minimalistiska hem. UPVC-material började användas allmänt i Indonesien och priset är relativt överkomligt.

  1. Rumsfönster Med Aluminiumfönsterbrädor

Aluminium är verkligen många fans. Inte bara som huvudmaterialet i designen av aluminiumkök, utan detta material används också på fönsterbrädorna. Den attraktiva formen med futuristiska eleganta nyanser gör denna fönster med ett sovrum mycket vald.

Några av de många valen av fönsterramar av aluminium är två-dörrar av aluminiumfönster. Denna fönsterbrädsmodell har vanligtvis två nyckellås belägna längst ner i fönstret. När vi stänger den kommer de två dörrarna att hållas kvar och tätt stängda.