Låt Mer Skinande , Följ 5 Tips Easy Sätt Cleaning Glass Det

Rengöring glaset är en av de verksamheter som bör rutinmässigt utförda. Om du inte flitigt utföra sätt att rengöra glas , fönster och delar av huset glasade andra kommer att se smutsig. Inte bara ser mer välskötta , glas som är ren kan reflektera ljus så att där du bor ser mer levande.

Du ska inte vara slarvig när du gör hur du rengör glaset, du vet. Det finns några tips som bör du märker att kacamu back lysa som färdig scen. För ytterligare information, gå vidare, vi ser på botten av detta!

Inte Clean Glass När Väder Sunny

De flesta av oss gör sätt att rengöra glaset när vädret var soligt med en presumtion kunde se smuts glas. Istället, anser detta skulle bry dig. Temperatur värme som är hög kan göra tvål rengöringsmedel glas snabbt torkat närgör ett sätt att rengöra glaset så att en del som redan du spraya men har inte rensats kommer snabbt torka. Din tvål kan snabbt ta slut och kommer att lämna ytterligare fläckar .

Helst, du gör hur man rengör glaset när vädret är mulet. Tvål inte snabbt torkar och du kan njuta av vägen till ren glas utan oroande glas tillbaka smutsigt.

Rengör glaset från topp till botten

Jorden har en tyngdkraft som gör ett ämne flytande ner till botten . Så från det , det är bra när du gör hur att rengöra glaset från topp till botten. Spraya tvålrengöringsmedel eller vinäger i glaset . Låt vätskan rinna till bottenså att hjälpa utföra ett sätt att rengöra glaset i området som inte har lösts.

Förutom att , tekniken hur man rengör glas topp till botten för att göra dig inte arbeta extra . Föreställ dig om du rengör det smutsiga glaset med upp-ner-ner-upp- riktningen. Pallar var redan ye pinnen till botten kommer att gå tillbaka till toppen, så att glaset tillbaka smutsigt . Du är trött på att städa upprepade gånger.

Använd Handskar Händer When Rengöring Glass med tidningar

Redan ingen främling igen för oss alla om papperstidningen till en verktyg som är effektivt för att återställa lyster av glas som originalet. Men för vissa människor, de inte gillar att göra vägen för att rengöra glaset med hjälp avdetta. Enligt dem, papperstidningen gör händerna smutsiga. Så från det, det är bra när du använder handsken handen när gör sättet att rengöra glaset.

Gammal T-shirt kan vara ett verktyg för att rengöra glaset

Inte omedelbart avyttra eller sälja skjortor långt efter att du gör decluttering! Inte bara tidningar, T-shirts som hade inte används kan vara ett verktyg för att genomföra ett sätt att rena glas, vet du. Kaos anses ideal, eftersomdet inte har resterande fiber och ganska kunna absorbera smuts som fastnat på glasfönstret. Du också inte behöver nå in fickan är mycket att få ett verktyg rengöring glas .

Bär det när du gör för att rengöra glaset är ganska enkelt . Spraya tvål rengöringsmedel eller vinäger till en glas som vill rengöras . Därefter Torka glaset med en skjorta som från topp till botten .

Torkare kan vara ett annat alternativ

Verktyg är olika vilja producera resultat slutar som är annorlunda också. Det finns flera sätt att rengöra glaset som kräver dig att rensa upprepade gånger tills du utmattad själv. Inte bara det , användningen av fel verktyg när man gör hur man rengör glaset kan lägga repor på glaset. För att övervinna detta problem finns det en torkare.