5 Tips Om Rengöring Möbler Wood Att Alltid Ser

Många väljer möbler från trä snarare än möbler från andra material . Natur som håller länge, är fortfarande en klassiker i framtiden till förflutna liksom lätt att par med möbler andra fabrikat möbler trä så en av de mestpopulära i arrangemanget av det inre av huset.

Men om behandlingen är mindre exakt , träet kan vittrad och ser tråkig . Kan du inkludera en fläkt timmer , följa dessa fem tips är att göra möbler som varar längre, som citerasfrån Times of India.

1. Undvik trä från

Spill av vatten eller kroppsvätska annars såsom alkohol , mat eller kosmetiska form av vätska . Eftersom om möblerna är utsatt för spill av flytande mer än en minut , vätskan som skulle sippra in i ytan av träoch lämnade en fläck som kommer att vara svårt att rengöra .

2. Håll möbler som alltidär ren från damm och smuts

Eftersom det kommer att göra ytan av trä ser vittrade och smutsig . Att använda en mini-dammsugare utrustad med en borste i slutet är ganska effektiv för att ta bortdamm och smuts . Kan också använda en trasa som fick lite olja speciella rengöringsmedel virke så att dess yta är blank .

3. För möbler är trä som inte lackeras

Torka med användning av en trasa som är indränkt med en blandning av vatten varmt och tvål formeln försiktigt . Använd tyger som att torka varje bit av trä . Sedan omedelbart torka denmed en trasa för att torka för att förhindra att trä absorberar för mycket fukt som kan göra det lätt vittrade .

4. Om de utsätts för fläcken som klibbig

Torka med en trasa våt och sedan omedelbart gnuggas med användning av en trasa för att torka . Inte låta trasa blöt ligger i möbler trä för länge eftersom det kan skada ytan av trä .

5. Trä som divernish måste

Fodras med vaxad eller polerade varje år för att göra det fortfarande gnistrar . Förutom det också skyddar ytan av träet från fukt och damm.