5 Praktiska, Minimalistiska Garagedesigner

Garage är en viktig del av bostadsägare som äger ett fordon. Om det är anpassat till trenden förblir minimalistiskt garage ett val för många människor eftersom konceptet är enkelt, inte komplicerat och modernt. Markbegränsningar uppmuntrar också alltmer många att föredra en minimalistisk garagemodell som inte äter plats.

Tja, för er som letar efter idéer eller inspiration till en minimalistisk garagemodell, låt oss ta en titt på fem av Kanias minimalistiska garagedesign nedan!

1. Minimalist Garage Concept Open Carport

Denna minimalistiska garage designinspiration är perfekt för dig som har ett begränsat område i huset eftersom det minimalistiska garaget med ett minimalistiskt carport- koncept inte kräver mycket utrymme och är väldigt vänligt i väskan.

Förlitar sig på återstående mark på utsidan av det befintliga hemmet, detta minimalistiska garage prioriterar utrymme med ett lock överst för en enhet av din favoritbil.

För att undvika intrycket att det är instockt kan du göra väggen till ena sidan endast med trämaterial. Försök dock på taket använda en kvalitetsmaterialstruktur, ja!

2. Lyxig minimalistisk garage-design

I enlighet med husets minimalistiska koncept är denna minimalistiska garagedesign tillverkad med ett lyxigt intryck. Lyx i ett minimalistiskt garage är dock inte tillverkat med komplicerade koncept, utan ändå i ett enkelt koncept.

För att få en look som fortfarande är lyxig, lägg till varm belysning i detta minimalistiska garage och använd trämaterial i vissa delar, till exempel hallens trappor, rumdelare och minimalistiska garagetak.

Inte bara det, du kan också lägga till dekorationer som växter i krukor för att göra garageutrymmet minimalistiskt mer snyggt och lyxigt.

3. Modernt minimalistiskt garage

För dig som föredrar ett modernt koncept kan du imitera inspiration från denna minimalistiska garagedesign som utnyttjar ledig mark precis intill husbyggnaden. Idén med detta moderna minimalistiska garage har konceptet med öppet utrymme med ett tak som verkar flyta, men fortfarande är integrerat med byggnadens struktur.

Golvet använder samma material som den yttre trädgården och för belysning används en enda glödlampa och längsgående lampor som är dolda i ett minimalistiskt garagetak. Således kommer detta minimalistiska garage att se mer modernt ut.

4. Enkel och hemlig minimalistisk garage

Om du inte har ett speciellt rum som kan användas som ett minimalistiskt garage kan du kombinera garagefunktionen med tillgängligt utrymme, till exempel den här minimalistiska garageinspirationen.

I denna minimalistiska garagedesign ses en arbetsstudio bredvid resten av rummet som används som ett minimalistiskt garage för att rymma en liten bil.

All utrustning för arbete förblir närvarande och snyggt arrangerad. Packa in den ljusa pastellgröna färgfärgen som gör att detta minimalistiska garage skapar ett hemtrevligt och friskt intryck samt ett vackert utseende. Denna minimalistiska garage designinspiration gör dig fortfarande bekväm att arbeta och din favoritbil är säker i ett minimalistiskt garage.

Så länge det inte finns några motstridiga aktiviteter kan den minimalistiska garagefunktionen fortfarande integreras med andra rumsfunktioner utan att behöva känna sig besvärliga.

5. Hemland för minimalistisk garage

Att ha begränsat utrymme betyder inte att du inte kan ha ett minimalistiskt garage i bostaden. Det finns många typer av hus som förlitar sig på en liten tomt på utsidan av huset för att vara ett minimalistiskt garage som förblir säkert och bekvämt.

Använd keramiska eller färgglada stenar för att göra det fortfarande vackert. Du kan också kombinera det med grönt gräs för att skapa ett naturligt och friskt intryck .

För att förhindra ojämna väderförändringar kan du fortfarande använda en bilsköld från presenning. Om du har mer budget , använd bara taktaket så att det minimalistiska garaget är mer hävstångseffektivt och säkert.