Tricks Att Välja Ett Matbord För Ett Minimalistiskt Hem

Minimalistisk hemdesign blir verkligen en trend i ett decennium. Förutom begränsad mark prioriterar många människor enkla funktioner och design, men ser fortfarande elegant ut. Heminredning och minimalistiska designmöbler som soffor, TV-bord och matbord finns också ofta för att stödja känslan av ett enkelt och modernt rum.

Matsalen, som är en familjesamlingsplats, bör göras så bekväm och enkel som möjligt. En av dem är att välja rätt matbord. För Friends of Dream som planerar att köpa ett matbord för ett minimalistiskt hem kan du tänka på följande tips.

Välj rätt modell

Det viktigaste som måste beaktas när man väljer matbordets form är att anpassas till matsalens storlek. Vanligtvis kommer ett minimalistiskt matbord i rund eller fyrkantig form, men formen på lådan väljs mer av minimalistiska husägare.

Om matsalen eller köket inte är för stort, undvik att välja rektangulära matbord som tar för mycket utrymme. Bättre att använda ett medelstort och rundformat bord som ser ut som ett kafébord, som ska användas som ett minimalistiskt matrumsmedel.

Materialtyp

Den minimalistiska stilen är ofta identifieras med intryck av årgång nan unik . För att få denna distinkta känsla kan Sahabat Dream välja att använda en kombination av trä och metall. De som vill lägga till en traditionell touch i matsalen kan välja mellan ett matbord av teakträ som är unikt, starkt och hållbart.

Färgval

Det minimalistiska konceptet prioriterar enkelhet, varav ett påverkas av valet av matbordets färg och andra stödmöbler. Tänk på rumets skick och matsalsdesignkonceptet för att skapa en bekväm och snygg atmosfär.
Matbord vars yta är gjord av tjockt glas kan vara rätt val.

Förutom att vara neutralt ser intrycket av rummet också rymligare ut. Komplett med neutrala färgstolar, som varken är för mörka eller ljusa. Men om Sahabat Dream väljer möbler med metall eller syntetmaterial, kan du kombinera det med neutrala färger som vitt, grått eller grädde för att skapa en lugnande atmosfär.

Matbordslayout

De flesta minimalistiska hem kombinerar vanligtvis en matsal och ett kök på ett ställe för att underlätta serveringen av mat. Det är bättre för Friends of Dream att välja ett fyrkantigt matbord som inte tar mycket plats.

Men om du vill ge intrycket av ett rymligare hem, utan några väggar som begränsar rummet, gör matsalen som en barriär mellan familjerummet och köket . Ett runt matbord med en transparent yta kan också väljas, eftersom designen inte tar för mycket utrymme och ger ett luftigt intryck i matsalen.