5 Sätt Att Exterminate Kackerlackor At Home

Kackerlackor är en av de typer av skadedjur eller insekter hem mest ofta finns . Förmåga kackerlacka utvecklats ras relativt snabbt så inte bli förvånad om någon gång i det huset finns många kackerlackor . En stor population av kackerlackor i det huset är gjort frustrerande eftersom huset så imponerad smutsigt och inte hälsosamt . Kanske du har varit gjort olika sätt för att utrota kackerlackor , men inte ge resultaten som maximum .

1. Identifiera källan till problemet

Samma som skadedjur och insekter andra , hur man utrota kackerlackor som bäst är att veta huvud problemet första förskott . Det finns vissa saker som blir triggers förekomsten av kackerlackor i det huset , men i allmänhet källan endast varierar i mat och vatten.

Kackerlackor är mycket intresserade i skick den fuktiga , varma och smutsiga . Så , försök att kolla in ett par punkter i ditt hus som en av de strategier hur man utrota kackerlackor är potenta och effektiva .

Du kan utföra kontroller som sträcker sig från högen av rätter smutsiga i diskhon tvätta rätter , burkar trash , överbliven mat på golvet eller smulor av livsmedel djur husdjur , överbliven mat som är öppen på disken köket , och även skick väggarna eller i handfatet var fuktig . Alla omständigheter som skulle bjuda kackerlackor att komma och abborre . Genom eftersom det är , rutinlah att rengöra den .

2. Bli av Ration Food kackerlacka

Som varelser lever , kackerlackor också kräva mat till levande . Men , annorlunda med människor , kackerlackor kan överleva livet genom att ta någon kurs som är tillgänglig för att ätas , inklusive skräp , resten av förfall av organiskt , cell hud död och även bitar av trä .

För hur man utrota kackerlackor som en är , se till att inte finns överbliven mat eller föremål andra som kan ätas av kackerlackor . Börja bli av all mat eller skräp som kan vara en källa till mat kackerlackor , antingen det är i köket , bord måltid , eller en del av den lådan och skåp . För att få ett resultat som är mer upp med ett sätt att utrota kackerlackor detta , inte glömmer också att täcka mötet alla ingredienserna av mat och skräp lagerplatser , ja !

3. Do not Miss The gömställe kackerlacka

Dags att rensa upp till punkten eller gömningsområdet för kackerlackor som ett sätt att utrota nästa kackerlacka . Såsom det nämns i ovanstående , det område i den huset som blir en plats favorit kackerlacka är det område som är mörk , fuktig , smutsiga och varma . Genom eftersom det är , rutinlah städa huset upp till varje hörn , särskilt den potential att bli en punkt i avel kackerlackor .

Försök att kontrollera högen av kartonger i ett lager , hörnen på hyllan väggen , inklusive också en del bakom kylskåpet . Hur man utrota kackerlackor detta kommer att vara mycket effektivt , speciellt om du gör det rensningen i totalt och med jämna mellanrum från gång till gång .

Inte bara hjälper avvärja kackerlackor från hemmet , men hur man utrota en kackerlacka är också kommer att göra dem lata att komma upp igen så antar ditt hus är redan ren och inte lockande längre för dem .

4. Använda fällor och Verktyg Repellent kackerlackor

Gör städa huset i totalt och behandling är rutin ensam är inte tillräckligt. För att få ett resultat som är den högsta, prova att använda fällor och drog avvisande kackerlacka som sättet att utrota kackerlackor kan färdig upp till rötterna. Det finns olika typer av fällor och drog avvisande kackerlacka som kan du få på marknaden.

Saker behöver övervägas på väg att utrota kackerlackor detta vill säga att se till att du inte använder drogen sprutning insekten. Det är på grund av den potential för kontaminering av ämnen eller ingredienser skadliga av droger sprutning insekterna mot möbler och området runt huset, inklusive mat.

På att göra sätt att utrota kackerlackor detta , mycket bättre du välja en fälla och motbjudande kackerlacka som är mer säker och praktisk , till exempel lim insekt , gel medel kackerlacka , och liknande . Försök också använda pulver borax syra som inte skadligt för människor , men ganska ödesdigert för insekter .

5. Lock All Point tillströmning kackerlacka

Kackerlackor kan med lätt exit tecken på golvet , väggarna , eller delar av huset mer är perforerade eller öppna . Öppningar på fönstret eller dörren är också i hög grad underlätta kackerlacka till exit skylt med snabbt .

Genom eftersom det är , hur man kan utrota kackerlackor mest potent det senare är att se till att all tillgång exit tecken de har stängt och låst tätt . Du kan göra detta genom att lägga till en tråd anti- insekt , fastställande hål eller delar är sprucken , och se till att varje hörn av huset inte ger kryphål för kackerlackor .