7 Rekommendationer Djur Husdjur At Home

Viss forskning säger att ha husdjur tillåtna kan göra sinnet fri från spännings och bota sjukdomar mentala. Trots det, har husdjur husdjur kräver engagemang stor och gör att du måste avsätta tid , uppmärksamhet , pengar och ansträngning för att underhålla .

Kommer men , du behöver inte behöver förvirrad eftersom inte alla djur domestice svårt att upprätthållas . I artiklar i denna , Kania kommer distribuera referens djur husdjur som kan upprätthållas utan krångel och redo att följa med varje dag du på hemma . För att veta mer , låt oss titta på sin recension på botten av detta !

1. Cat

Djur husdjur är ofta används som en meme på internet är verkligen mycket bedårande . För dig som är intresserad av att anta det behöver du inte oroa dig för att det blir svårt att behandla det . Även om det har en beteende bortskämd och ofta be om äta , men du måste disciplinerad i att ge äter så att din katt skyddad från övervikt . Inte glömma att ta husdjur får dig att vacciner , bada det regelbundet , och utföra sterilisering vid behov .

2. Hundar

Kända har en karaktär som är lojala , hundar är husdjur tillåtna mest popoler i världen. Även om det inte kräver behandling knepigt , men du som vill anta en hund som ett djur husdjur måste alltid ge uppmärksamhet åt den fulla med honom att spela i parken eller gör jogga tillsammans .

När första gången bevara det , försöka lära din hund till avfalls vatten i stället special som har förutsatt så att huset inte faller sönder . Du också behöver veta hur man rengör huset när upprätthålla djuren tillåts att antingen . Men , det mer viktigt inte glömma att bjuda din hund göra inspektion hälsa rutin för läkare djur , så att din hund stannar frisk och lång livslängd .

3. Sockerglider

Husdjur husdjur Detta har storlek som är liten så det är mycket lätt att vara genom någonstans -Var. Ingår i pungdrivande medlemmar som koala, har sockerflygplan också ett utseende som liknar flygande ekorrar . Förutom att , socker segelflygplan är också en djur husdjur som är allätare så att du kan ge honom äta frukt eller insekter lite som en källa till protein . Med beteende mönster som är mycket roligt , husdjur tillåtna dessa har förmågan utför limning tillsammans med sina ägare så lämpligt att följa med dig varje dag .

4. Hamster

Även ofta förväxlas med möss , men hamstrar har så att mer söt med storleken på kroppen är också mycket mindre . Djur husdjur är mycket enkel du underhålla eftersom du tillräckligt för att ge mat special och bur hamster -storlek mini. Men , du ska alltid regelbundet rengöra burar djur husdjur älskar, det är disciplinerad eftersom hamstern är mycket lätt att uppleva spänning om sin bur är smutsig eller rörigt .

5. Fåglar

Bestående av olika slag , fågeln är ett djur husdjur som inte kräver behandling är komplicerat . Om du är intresserad av att hålla fåglarna som husdjur tillåtna , du ganska gav honom att dricka , äta och göra rengörings burar är rutin . Intressant , ljudet av vingarna av djur husdjur är att ge en känsla av lugn och göra dig fri från stressen . Du kan välja olika typer av fåglar i enlighet favorit , liksom fåglar bror gamla , fågel kanariefågel , eller en fågel Kacer .

6. Sköldpadda

Husdjur tillåtna andra är mycket lätt tas om hand är sköldpadda . Djur husdjur söta med skal unik som bor i området tropiska och subtropiska detta har karaktären mjuk . Kura- sköldpaddor har karakteristiska drag sakta så mycket söt och bedårande när att se den . Vad är mer , sköldpaddor kan leva upp till nå 40 år gammal , vet du ! För att bibehålla och hålla fortfarande vid liv , du behöver en behandling som är antingen genom att ge honom äta varje dag .

7. Fiskmental

Djur husdjur är mycket som en hel del människor är fiske prydnads . Nursing fisk prydnads inte kräver kostnaden för som är stor och mycket lätt att upprätthållas . Vad är mer , livsmedel fiskar prydnads mycket lätt hittas i olika ställen . För att upprätthålla djur husdjur som lever i vattnet är , du kan sätta fisk prydnads i en speciell eller sätta den i det akvarium som har utrustat med filter vatten och utsmyckade sten natur .

Innan placera djuren peliharaanmu in i akvariet , se till att du ställer in akvariet fisk med bra , ja ! Inte glömma också att ge honom den n för två gånger om dagen och rengör akvariet i en rutin om en vecka en gång .